TRADICION FALLERA

jueves, 12 de noviembre de 2015

VIII XARRADES DE LA CULTURA: CHARLA EN LA COMISIÓN PERE CABANES-JOAN XXIII CON IBÁN RAMÓN

FALLA MOSEN SORELL-CORONA
Monumento 2013 - Diseñado por Ibán Ramón.

Este Viernes es la última charla de las VII Xarrades de la Cultura en la Falla Pere Cabanes-Joan XXIII, con la presencia del diseñado Ibán Ramón.  Ibán Ramón ha sido elegido para realizar el cartel de las Fallas 2016 (lo más curioso es que todos los años se hace un concurso de carteles y ha ganado hace un mes y dentro de dos días enseñara el cartel).

"La Falla Pere Cabanes - Joan XXIII vol recordar la visita del dissenyador Ibán Ramón al nostre casal. Ell serà l'encarregat de tancar les VIII Xarrades de Cultura de la nostra falla este divendres 13 de novembre, a les 20.30 hores, i al nostre casal. Un esdeveniment d'entrada lliure, al qual debatrem al respecte de la professionalització dels cartells de Falles, precisament, amb l'autor del pròxim cartell de les Falles de València 2016, després de que un comité designat pel mateix Ajuntament de València el triara personalment per a tals efectes.

Ibán Ramón farà la primera aparició pública i fallera després d'haver entregat el seu cartell esta setmana al consistori, i només dos dies després del lliurament dels premis ADCV de disseny gràfic, on està nominat en diverses categories pels seus treballs, que es fan sentir no només a València sinó també a nivell internacional. "

No hay comentarios: