TRADICION FALLERA

viernes, 23 de octubre de 2015

HUITENES XARRADES DE CULTURA, DE LA FALLA PERE CABANES-JOAN XXIII

La comisión de Pere Cabanes-Joan XXIII celebra su VI Xarrades de Cultura. 


"La Falla Pere Cabanes - Joan XXIII té el gust de presentar el seu programa oficial de les nostres VIII Xarrades de Cultura, que donaran inici este mateix divendres 23 d'octubre al nostre casal. Enguany, tindrem tres jornades molt visuals, amb una primera cita dedicada al cant d'estil, una segona a indumentària tradicional i una tercera amb cartells de Falles. Vos invitem a tots a que disfruteu amb nosaltres d'estes tres vesprades de divendres".

VI Xarrades de Cultura - Ponencia Iván Esbri

Este es el Programa Oficial:

  • El divendres 23 d'octubre, a les 20:30 hs, al nostre casal: “El nostre cant valencià, l'art desconegut”, a càrrec de la colla Cant Valencià del Puig de Santa Maria. -tabal i dolçaina: Mario 'Polet' i Juan Bautista 'el Roig' -versaor: Carlos Bahilo -cantaors: Jose Ramón Salvi i Raúl Luis del Puig. 
  • El divendres 30 d'octubre, a les 20:30 hs, al nostre casal: “Indumentària tradicional valenciana”, a càrrec de Beatriz Guillén Alonso, del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de València. 
  • El divendres 13 de novembre, a les 20:30 hs, al nostre casal: “La professionalització del cartell de Falles”, a càrrec d'Ibán Ramón Rodríguez.

No hay comentarios: