TRADICION FALLERA

miércoles, 21 de octubre de 2015

II CONCURS DE MAQUETAS DE LA COMISIÓN PERE CABANES-JOAN XXIII

El pasado viernes 16 de Octubre tuvo lugar la celebración del Concurso de Maquetas de la comisión Pere Cabanes-Joan XXIII.



1º Premio:  "BRUIXA, BRUIXETA" de Jorge Ramírez
1º Premio de Ingenio y Gracia: "FALLA O FOGUERA? IGUAL CREMÀ" de Maribel Balsera



Hola a tots, amics.

La Falla Pere Cabanes - Joan XXIII va celebrar este divendres 16 d'octubre el seu II Concurs de Maquetes, amb més participació que el primer any i una mostra molt alta de qualitat. Enguany han sigut 5 les maquetes inscrites, obres de Jesús Morte en nom de la Falla Plaça Sant Bult, Toni Vázquez, Jorge Ramírez, Maribel Balsera i Juan Sánchez.

Després de vore-les, els nostres artistes fallers -Vicente Fco. Lorenzo i Miguel Delegido- van fer de jurat i van decidir que la maqueta 'Falla o Foguera? Igual crema', de Maribal Balsera, guanyara el 1º Premi de Ingeni i Gràcia i la maqueta 'Bruixa, bruixeta', de Jorge Ramírez, guanyara el 1º Premi de Maqueta.


 

Totes les maquetes estaran exposades al públic els divendres 23 i 30 d'octubre per la vesprada i nit. El nostre president, Ramon Estellés, va agrair a tots la seua participació i els va instar a probar sort al pròxim concurs que, de segur, farem en 2016. "

No hay comentarios: