TRADICION FALLERA

viernes, 30 de octubre de 2015

PROCLAMACIÓN FALLERA MAYOR DE LA COMISIÓN PERE CABANES-JOAN XXIII

El pasado sábado 24 de Octubre tuvo lugar, en el casal de la comisión, el acto de Proclamación de la Fallera Mayor 2016, la señorita Marta Company García, de la comisión Pere Cabanes-Joan XXIII.






















"La Falla Pere Cabanes - Joan XXIII va celebrar la Proclamació de la seua Fallera Major 2016 este passat dissabte 24 d'octubre. L'acte, emotiu i solemne, va servir per a acomiadar a la Fallera Major 2015, Carolina García Garzón. La nova màxima representant de la comissió, Marta Company García, va rebre tot un homenatge per part dels fallers, amics i de la seua família, que no van dubtar en recolçar-la en este acte important per a ella i per a tota la falla.

Marta Company García té 20 anys, és cantant i estudia Filologia Anglesa a la UNED. Fallera des de que va nàixer, pertany a la comissió de Pere Cabanes - Joan XXII de sempre, i va ser Fallera Major Infantil a l'any 2004. Ha representant diferents papers en la Directiva i, de fet, és l'actual delegada de Dançà i Balls regionals, a més de participar en teatre faller, birles i altres competicions.".






No hay comentarios: