TRADICION FALLERA

viernes, 6 de abril de 2018

AGRADECIMIENTO DE LA FALLA MALVARROSA A MIGUEL HERNANDEZ

La Falla Malva-rosa vol agrair a l'artista Miguel Hernandez la seua professionalitat i esforç en col·laboració amb la nostra comissió al llarg d'estos 6 últims exercicis fallers en què ha sigut el responsable de realitzar el nostre monument infantil sem pre en Categoría Especial. 

Darrere de valorar el seu innegable treball i qualitat, així com el del seu equip, hem pres la decisió de variar la nostra idea i concepte per al pròxim exercici i en conseqüència buscar un altre artista per a això.

 Miguel ens ha realitzat els últims monuments en categoria especial, senyal inequívoc de la nostra confiança depositada en els seus projectes i que porten amb si que siga l'únic artista que ha repetit sis anys consecutius en esta Comissió en Categoria especial de falles infantils, aconseguint ademés els majors éxits, conseqüència de la qualitat i trevall, en l'aspecte professional i humà, tant d'Miguel com de la resta del seu equip. 

En els seus monuments Miguel va aconseguir els premis següents:

ANY 2013-“DESDIJUNI CONTINENTAL”         ANY 2014-“ARQUITECTURA I NATURA” 
PREMI 7º SECCIÓ ESPECIAL                                 PREMI 12º SECCIÓ ESPECIAL 

Resultat d'imatges de falla 2013 malvarrosa miguel hernandez

Resultat d'imatges de falla 2013 malvarrosa miguel hernandez























ANY 2015-“UN ALTRA VOLTA”
PREMI 4º SECCIÓ ESPECIAL                                          ANY 2016-“DE TOT UN POC” 
PREMI 1º INGENI I GRACIA                                            PREMI 5º SECCIÓ ESPECIAL

Resultat d'imatges de falla 2013 malvarrosa miguel hernandezResultat d'imatges de falla 2013 malvarrosa miguel hernandez


ANY 2017-“GEGANTS I NANOS”                                       ANY 2018-“TEMPUS FUGIT” 
PREMI 5º SECCIÓ ESPECIAL                                            PREMI 10º SECCIÓ ESPECIAL

Resultat d'imatges de falla 2013 malvarrosa miguel hernandez


Per la nostra part no ens queden més que paraules d'elogi i agraïment cap a Miguel i el seu equip per haver plasmat la seua capacitat artística en els monuments realitzats, coneixedors també de les possibilitats i particularitats de la nostra Comissió.

En espera com no, de tornar a treballar junts en un futur, li desitgem la millor trajectòria possible en el món faller, símbol inequívoc que la nostra aposta per la seua figura va ser una idea encertada en el seu moment i desitjant que la nostra relació servisca a les dos partss per a continuar millorant en els nostres projectes i il·lusions. 

Lògicament queden obertes per a ell les portes de la nostra Comissió, com a senyal de la nostra amistat i reconeixement, ja no com a Artista sinó també com a persona. 

La Comissió

No hay comentarios: