TRADICION FALLERA

sábado, 14 de abril de 2018

TRETA 2019 - FALLA OESTE DE DÉNIA


Un nou any faller ha començat. Per tant, ha arribat el moment de renovar il·lusions i donar a conèixer els càrrecs que acomanyaran al president de la Falla Oeste, José Garcia de la Reina.


El dia triat per a un dels esdeveniments més esperats per al món faller, i molt especialment per a la nostra comissió grogueta, és el proper dissabte 14 d’abril a les 21.30h. Després de gaudir d’un sopar carregat de nervis i bromes entre amics, el nostre president posarà el barret en primer lloc, de qui serà el president infantil per a les falles 2019. Seguidament, el ja president infantil farà entrega d’un ramellet de flors a la xiqueta que l’acompanyarà com a Fallera Major Infantil de l’exercici 2018-2019. I finalment, serà Jose, sota l’atenta mirada dels ja nous càrrecs infantils i de tots els assistents al sopar, qui farà entrega del ramell més desitjat i esperat per qualsevol fallera que forme part de la comissió de la Falla Oeste. Qui pot faltar un dia tan carregat d’emocions i sentiments?  Volem que tots formeu part d’aquest dia tan especial. Així, que ja sabeu, apunteu-se al sopar!

El preu del sopar serà de 12€ per als adults, 10€ per als cadets i 6€ per als xiquets. Podeu passar pel casal Pascual Garcia a comprar les vostres entrades per al sopar els divendres 6 i 13 d’abril a partir de les 20h.
Publicar un comentario